Szolgáltatások

2023. január 24., kedd

Brand körkép: Tisztítószermarket háztartási vegyi áru

Brand körkép: Tisztítószermarket háztartási vegyi áru

Mikor 2019 -ben a Covid 19 elindukt "világhódító" útjára, akkor úgy gondoltam, hogy szükségem lesz olyan fertőtlenítőszerre, ami környezetbarát és egy kisbaba mellett is nyugodtan használható. A baráti társaságom révén jutottam el Etushoz a Tisztítószermarket tulajdonosához. Számtalan jó ötletet adott és mióta a webáruháza is megnyílt a boltja mellett, csak tőle rendelek fertőtlenítő és tisztítószereket. Hogyan vágott bele az üzletbe? Miként hívta életre a Tisztítószermarket nevezetű vállalkozást? Mostani interjú mindenre választ ad.
 Tisztítószermarket – Hatékony tisztítószerek tárháza

Hogyan/honnan jött az ötlet, miért pont tisztítószerekkel foglalkozik a cég?

 Egy véletlen folytán találtam rá ezekre a hatékony tisztítószerekre. Rengeteg házi praktikát kipróbáltam már a takarítás minden területén, de az csak ideig-óráig oldotta meg a problémát. Egyik alkalommal felhívtam egy takarítócéget felújítás utáni lakástakarításhoz. A végeredményen csak ámultam és bámultam. 

Ott találkoztam a Brilliance termékcsaláddal, elhatároztam, hogy ezt a lakosság felé el kell terjeszteni, mert végre van olyan termék, amely valóban leszedi a vízkövet, amely oldja a zsírt, miközben nem kell fulladozni, köhögni, ugyanis nincs szúrós szaga, amely újjávarázsolja a mosogatásra váró edényeket, evőeszközöket, tányérokat, amellyel nem kell fél napig a penészölő használata után szellőztetni a lakást…és még sorolhatnám.

Nem hittem el, amíg nem láttam a tényleges hatékonyságukat ezeknek a termékeknek.

Így innen jött az ötlet, megnyitottuk kis üzletünket Debrecenben, a Szombathi István u. 17. szám alatt (Tóth Árpád Gimivel szemben), ahol a lakosság (kiskereskedelem) mellett közületeket, ipari felhasználókat (nagykereskedelem) egyaránt kiszolgálunk.

Tavaly nyár óta pedig már a webshopon is fellelhetőek a termékek.
Miben különböznek a Brilliance/BioBrill (ÖKO) termékek a többi tisztítószertől?

Pár szóval tudnám jellemezni: magas hatóanyagtartalom, időtakarékosság, hazai termék. A magas hatóanyagtartalomnak köszönhetően rengeteg időt spórolunk meg a takarítással. (Ebben a rohanó világban pedig főleg fontos szempont.) Nem kell órákig „suvickolni”, jelentősen lerövidíti a takarításra szánt időt. Ahogy fentebb is említettem, a zsíroldó nem büdös, oldja a zsírt, a vízkőoldó a vízkövek 99%-val ténylegesen elbánik…

Ráadásul már elérhetőek az ÖKO termékek is, amellyel védjük környezetünket. Kifejlesztett a gyártó egy olyan mosószert és öblítőt egyben, amelyben semmilyen mérgező anyag nincsen, így bababarát is.

Számos visszatérő vásárlónk van, akik csodálkozva kérdezik, hogy eddig hol voltak ezek a termékek?! Nem is gondolták volna, hogy valóban ennyire hatékonyak.

Volt olyan vásárlónk is, aki már kétségbeesésében keresett olyan mosószert és öblítőt, amely nem bántja a bőrt, ugyanis a férjének kiütései lettek a boltban kapható hagyományos, nagy hírnévnek örvendő öblítőtől. Ajánlottuk neki a BioBrill mosószer és öblítő egyben terméket, nagyon bevált nekik, azóta elmúltak a kiütések és a ruhák is puhábbak.Milyen szolgáltatások, termékek érhetőek el mind az üzletben, mind a webshopban?

Üzletünkben és webshopunkban is bárki vásárolhat: lakosság, közület,ipari felhasználó. Tehát nem csak kiskereskedelemmel, hanem nagykereskedelemmel is foglalkozunk.

Ráadásul Debrecen és 15 km-es körzetén belül INGYEN házhozszállítjuk a termékeket (rendelési mennyiségtől és rendelési összegtől FÜGGETLENÜL!). Emellett az ország teljes területére vállaljuk a kiszállítást.

Legfőbb célunk a Brilliance/BioBrill tisztítószerek (100%-ban magyar termékek) és a Dermaflora mindenmentes kozmetikumok megismertetése.

Mindezek mellett takarítóeszközöket, általános háztartási termékeket is értékesítünk.

További célunk egy kiskereskedelmi-viszonteladói hálózat kiépítése.

 

Milyen marketing eszközöket használsz a vállalkozásodban?

A lokális marketing igen fontos egy helyi vállalkozás számára. Fontos az offline jelenlét mellett a folyamatos személyes kapcsolattartás. Online térben a lokális marketing jelentős versenyelőnyt képes adni azokkal a vállalkozásokkal szemben, akik nem használják ezt az eszközt. A lokális marketing keretén belül a teljes eszközrendszert (Google Cégem, Lokális seo, tartalomépítés stb.) használjuk. Az offline térben a személyes értékesítésre fektetjük a hangsúlyt.


Zárszó

Véleményem szerint napjainkban egyre fontosabb az olyan karakterű vállalkozás, ahol a vevői igények kielégítése az elsődleges szempont. A Tisztítószermarket tulajdonosa tényleg szívén viseli az emberek kéréseit. Számos gyakorlati tanáccsal segít, hogy olcsóbban, de mégis magas szinte tudjanak a cégek és az emberek megfelelő minőségű takarítószert és fertőtlenítőszert vásárolni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése