Szolgáltatások

2021. december 14., kedd

Brand marketing: Zöld Taxi Mosonmagyaróvár

 Brand marketing: Zöld Taxi 

Ősszel Mosonmagyaróvárra kellet utaznom üzleti ügyben. A vonaton már kinéztem magamnak a Zöld taxi Mosonmagyaróvár nevű taxitársaságot.  A Google cégem fiókjuk makulátlanul volt kitöltve, ráadásul az értékelések száma is meggyőző volt. A városban eltöltött egy napom során kizárólag velük utaztam. Volt szerencsém Frülwirth Attilával a cég tulajdonosával is utazni. Vele készítettem el a következő rövid interjút.


Milyen a taxizás Mosonmagyaróváron?

 A taxi személyszállító szolgáltatás Mosonmagyaróváron a kezdetek kezdetén, mint a világon mindenütt, kényelmi, mondhatni luxus szolgáltatás volt, melynek díjszabása arányban volt a felhasználással. Ez az igazságos, korrekt elszámolás az akkori helyi gazdasági szereplők versenyhelyzetének kiélezésével, egycsapásra megszűnt, ugyanis bevezették a fix tarifa elszámolást, ami ugyan sok esetben rendkívül kedvező volt a felhasználók egy részének, ugyanakkor igazságtalan a taxi szolgáltatást igénylők másik felével szemben. 1 km taxizásért  ugyan annyi viteldíjat kellett fizetni, mint 5 km megtételéért. A zöld TAXI -Mosonmagyaróvár elsők között az igazságos, korrekt tarifa elszámolás visszavezetését tűzte ki célul.

 Miben tartod a "zöld TAXI"-t igazán erősnek?

 A "zöld TAXI" taxitársaság ugyan mosonmagyaróvári központtal rendelkezik, de lendületes és kreativ jelenlétének pozitív kisugárzása robbanásszerűen vonza a tekinteteket a környező településeken is. Legfontosabb kitűzésünk, a korrekt taxi árak mellett az innovatív autóipari megoldásokat is figyelemmel kísérjük, mely a környezettudatos megoldások folyamatos fejlesztéseivel a zöld taxi taxitársaság flottájának jogszabály szerinti esedékes frissítését segíti. A zöld TAXI minden, normál, csak belső égésű robbanómotoros autóját hybrid, plug-in hybrid, vagy tisztán elektromos taxira fogja cserélni.

 Mik a mosonmagyaróvári taxis utazási szokások, kik és mikor veszik igénybe a taxi vagy privát reptéri transzfer szolgáltatásokat?

 A Győr-Moson-Sopron megyében található Mosonmagyaróvári járáshoz tartozó települések igazán szerencsések, ugyanis a Szigetköz tájegység taxi szempontból rendkívül olcsó. A kedvező taxi árak sok utast és gyakori utazást garantálnak, de a hármas határ, valamint a munkaerőpiaci pezsgés is pörgeti a móvári taxis szektort. Szerzői megjegyzés: a kedvező árú személyszállítást én is igazolni tudom azzal, mikor Mosonmaghyaróváron jártam. Nem érte meg Budapestről a mosonmagyróvári járásba autóval utaznom, mert a vonat és az ottani taxi költségek együtt is töredékére jöttek ki annak a költségnek, amit  a saját autóm használata jelentett volna.

 Fontosnak tartod a marketinget a "zöld TAXI"-nál?

 Mindennél fontosabb a JÓ marketing, de ez, mármint hogy a marketinged igazán jó legyen, nem egyszerű. Profi szakemberekkel kell dolgoznod. Minden mindenre hatással van, és van aminek a "beérése akár hónapokat is igénybe vesz. Fontos, hogy minden platformon elérhetők legyünk. Igaz ez a Facebook mellett a Google Cégemen át számos közösségi média platformig. Mi magunk jelentős költségeket áldozunk az online marketing mellett az offline marketingre is. Véleményünk szerint egy jól felépített brand marketing (pl: logó, egységes arculat és megjelenés, megfelelő PR kiadványok) nélkül ma egyetlen egy cégem sem tud kitünni a versenytársak közül. A zöld TAXI - Mosonmagyaróvár  szakemberekkel konzultál, kiértékeli a múltat, figyeli a jelent és előkészíti a jövőt.

 A legnagyobb marketing erő tapasztalatunk szerint: Az utasaink is figyelnek ránk, ahogy mi is rájuk. Hatással vagyunk egymásra.Szerző végszó

Aki Mosonmagyaróváron jár, annak ajánlom Attiláék cégét tiszta szívvel. Komfortos járművek, udvarias sofőrők és emberi bánásmod. Véleményem szerint az általuk képviselt brand marketinget tanítani kellene a marketinges iskolákban.

Zöld Taxi Mosonmagyaróvár
telefonszám: +36-20-37-37-377, +36-96-200-200


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése