Szolgáltatások

2021. szeptember 28., kedd

Brand marketing: PosterShop.hu


Brand marketing: PosterShop.hu

A múlt hónapban akadt egy kis gondom. Az egyik barátomnak volt a születésnapja és teljesen kiment az időpont a fejemből. Körülbelül egy héttel az ünnepség előtt jutott eszembe, hogy ajándékot még nem vettem. Nem szeretek klasszikus sablon ajándékot adni, ezért törekszem mindig egyedi meglepetésre. Most egy fényképes ajándékra gondoltam. A barátom feleségétől kértem egy jó minőségű fotót, ami a szívüknek kedves és ebből készült el a 40*60 centiméteres vászonkép. Nagy köszönet érte a PosterShop munkatársainak, mert ígéretükhöz híven egy napon belül nálam volt a kép a megrendeléstől számítva. A vászonkép minősége kiváló volt és árban is a megfizethető kategóriába tartozott. Mikor az ajándékot átadtam, a barátom igazán meglepődött, láttam rajta, hogy tényleg lenyűgözte. Egy héttel később levelet írtam a PosterShop vezetőjének, Timmer Lászlónak és egy rövid interjút készítettem vele. Ennek a kivonatát olvashatjátok az elkövetkezendő sorokban.
  
                   

Milyen céllal hívtátok életre a PosterShop.hu nevezetű oldalt?


Mi eredetileg fotózással foglalkozunk és van Debrecenben egy fotó laboratóriumunk. 2006 –ban úgy határoztunk, hogy szeretnénk a fotós szolgáltatásainkat bővíteni. Megnéztük, hogy mire van igazán kereslet a piacon. A kutatásaink alapján azt a következtetést vontuk le, hogy a nagyméretű fotók, poszterek, mozaik poszterek nyomtatása mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a vászonképekre is. Találtunk egy olyan területet, ami egy nagyon szűk szegmenset szolgál ki, de nem igazán van hazai képviselője. Ez volt a fotófestmény. Ezeket figyelembe véve alakítottuk ki a PosterShop végső termékkínálatát.

Miben tartod a PosterShop.hu vállalkozást igazán erősnek?


Ezt nehéz pontosan meghatározni. Mi arra törekszünk, hogy professzionális szinten kielégítsük azoknak a partnereinknek az igényeit, akik posztert, mozaikképet, vakrámázott vászonképet vagy fotófestményt szeretnének elkészíttetni saját fotókból. A cégnél dolgozó munkatársaim és jómagam is maximalisták vagyunk. Úgy gondoljuk, ha valaki egy fotós szolgáltatást igénybe vesz, az joggal elvárhatja, hogy a részére elkészített termék kiváló minőség legyen. Előnyünk a többiekkel szemben a gyorsaságunk. Nálunk a hétköznap 12. óráig leadott megrendeléseket másnap kézbe kapják a megrendelők Magyarország egész területén.

Milyen szegmensnek szoktátok értékesíteni a szolgáltatásaitokat?


A PosterShop hitvallása, hogy minden szegmens igényeit figyelembe kell venni és ennek megfelelően kell a szolgáltatásokat kialakítani. Nálunk a B2B és a B2C szektor is jelen van a megrendelők között. A B2B szektor (üzleti szektor) képviselői részéről a nagyméretű plakátok és poszterek nyomtatása mellett a vakrámázott vászonképek megrendelését tapasztaljuk. A B2C szektor (magánszemélyek) a klasszikus fotóelőhívások mellett az öntapadós és mozaik poszterek mellett, vászonképeket, fotófestményeket, fotókollázsokat és egyéb fotós ajándékokat (pl: naptár) rendelnek vállalkozásunktól.

Fontosnak tartod a marketinget a PosterShopnál?

Természetesen. Nálunk az egyik legfontosabb marketing, a kezünkből kiadott minőségi munka. Ennek köszönhetően egyre több megrendelésünk érkezik a szájhagyomány útján történő ajánlásokból. Az online marketing területen is folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket. Ötlettárunkban ezért is mutatunk be számos fotós szoftvert, trükköt és praktikát, amivel az érdeklődők fotóikat szebbé tudják varázsolni. Mindezek mellett hangsúlyt fektetünk arra, hogy az arculati elemeink a mai kor elvárásának megfeleljenek.

                         

Összegzés

Véleményem szerint, ha ma egy vállalkozás szeretne életben maradni a nyomdai szolgáltatások piacán, akkor annak minőségi munkát kell nyújtania. A PosterShop által képviselt minőség és gyorsaság tökéletesen kiszolgálja a B2B és B2C szektor igényeit. Valószínűleg ez az oka, hogy ez a cég még mindig állja a sarat ebben az erős konkurensekkel teli iparágban.



weboldal: postershop.hu

cím: 4024. Debrecen. Kossuth Lajos u. 9

telefonszám: 06703172358




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése