Szolgáltatások

2021. szeptember 20., hétfő

Brandkörkép: Jótékonytér webáruház

JótékonyTér, a használt holmik webáruháza

Az elmúlt napokban egy olyan emberközpontú szolgáltatásra bukkantam az interneten, amivel még nem találkoztam. Ezért írtam egy levelet a vezetőségnek, hogy írják meg pontosan miről is szól a JóTékonytér webáruház. Most az ő történetüket ismerhetitek meg egy ott dolgozó munkatársuk szemszögéből.


Rohanó és énközpontú világunkban a mai napig még mindig meg tud lepni, hogy vannak emberek akiknek nem feltétlenül csak a saját életük és boldogságuk a legfontosabb. Sokuknak néha a megélhetésük és anyagi helyzetük is gondot okoz, mégis szívügyüknek érzik hogy segítsenek másoknak. Ilyen a Dorkász Szolgálat is. Én is közéjük tartozom és megelégedéssel tölt el hogy egy olyan csapathoz tartozom, akik életcélnak tekintik a szegénység megszüntetésének kérdését.


Ez ihlette a JótékonyTeret, amit szeretnék most bemutatni neked is!

1. Milyen motíváció ihlette a JótékonyTeret?

Gyerekkoromban úgy tanították, addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Ez így igaz! De mi van akkor ha idővel többet szeretnél és toldasz egy kicsit a takaródhoz? És megint egy kicsit….és újra. Ugye hogy működik? Nos, így keletkezett a JótékonyTér  webáruház is!

2. Mi is a JótékonyTér fő profilja?

A Dorkász Szolgálat fő profilja a szegények segítése adományok formájában. Amikor a vírushelyzet több akadályt gördített elénk, megkellett találnunk az utat ahhoz hogy a munkánkat tovább végezhessük. A megoldást az online világ jelentette. Az adományokat az internet segítségével kezdtük el gyűjteni. A pénzadományokból amelyeket a vevőink vásárlásának köszönhetően napról napra gyűjtünk, segíteni tudjuk a rászorulókat élelmiszerrel, ruhákkal, cipőkkel, tisztálkodószerekkel, tanszerrel, de még táborozással és a börtönprojekttel is. Hogy ki melyiket szeretné támogatni azt természetesen ő dönti el.

3. A JT rendszer

A rendszer amin a JótékonyTér alapszik roppant egyszerű:

Ha felajánló vagy:
Ha megunt, kinőtt vagy feleslegessé vált holmid van, ami még új vagy újszerű és úgy gondolod másnak még hasznára válhat, keress meg minket! Debrecen különböző pontjain vannak gyűjtőhelyeink, de bizonyos esetekben a szállításban is tudunk segíteni neked. Az általad felajánlott termék ( ha valóban jó állapotú ) felkerül a webshopba, ezzel lehetőség nyílik rá hogy megvásárolhassa olyan személy, aki a termék árát adománynak szánja.

Ha vásárló vagy:
Lehetőséged van akár egyedi, jó minőségű holmikra szert tenni és nem kell érte annyit fizetned mint az üzletekben. Sőt! Vásárlásoddal segíthetsz egy rászorulón és te döntöd el hogy milyen formában.

4. Milyen termékek találhatók a JótékonyTéren?

Termékpalettánk egyre széleskörűbb. Használt és új holmik közül választhatsz.
A ruházati cikkek mellett megtalálhatóak játékok, sportszerek, könyvek, kiegészítők, kertészeti termékek, babaholmik, és sok más olyan termék ami otthonunkban hasznos lehet. A JótékonyTér lényegében egy online piactér. Ha esetleg probléma merül fel a megvásárolt termékkel, természetesen visszavásároljuk tőled!


5. Fontos e számunkra a marketing?

Mint minden vállalkozásnak, így természetesen nekünk is fontos hogy minél több ember megismerjen minket és hivatásunkat. Valamint szeretnénk azt is, hogy mindenki számára adott legyen egy olyan lehetőség amely által nemcsak másokon, de önmagán is segíthet. Nálunk a termékeket a bolti ár töredékéért megkaphatod. Miért ne élnél a lehetőséggel ha közben még ezzel másnak is segíthetsz?

Összességében tehát a JótékonyTér kapcsolatot teremt adományozó és rászoruló között és lehetőséget biztosít mindazok számára akik vásárlásukkal nem a multi cégeket, hanem egy rászoruló gyermeket, családot vagy egy idős embert szeretnének támogatni!

Élj tudatosan, vásárolj okosan!

Vezendi Anett


JótékonyTér Webáruház: https://www.jotekonyter.hu/

Telefonszám: 0630 587 50 70


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése