Szolgáltatások

2019. december 9., hétfő

Követendő példa a szolgáltatásmarketingben: Not Jam Fitness Miskolc belvárosában



Mostanában egyre többet utazok Magyarországon pihenés és munka céljából. Marketingesként figyelem a településeken működő kis- és középvállalkozások marketing tevékenységeit. Ha követendő példát látok, arról részletesen írok. A Not Jam Fitness Miskolc belvárosában egy ilyen vállalkozás. Igazán szimpatikus számomra azzal, amit nyújt a szolgáltatásmarketing területén.

 
szolgáltatásmarketing minta

Not Jam Fitness

Mikor utoljára Miskolcra látogattam, barátaim akkor hívták fel a figyelmemet az edzőteremre. A vállalkozás tulajdonosa Nyilas Veronika, aki 62 m2 indította el a Not Jam Fittet és napjainkra személyi edző társaival már 510 m2 területen mozgatja meg az idelátogatókat. Számomra mindig követendő, ha valaki úgy fog bele valamibe, hogy előtte végigjárta annak a területnek minden egyes lépcsőfokát és utána próbálja átadni a tudását. Veronika egy ilyen személyiség. Az ő személyes kihívásáról itt olvashatsz: https://notjam.hu/


egyedi mozgásforma

Miért egyedi a Not Jam Fitneszterem?

Talán erre a kérdésre az lenne a jó válasz, hogy minden megtalálható egy helyen. Az edzőteremben számos mozgásforma (pl: Aerobick, Bosu, Body Rope, Callisthenics, Gymstick, Jump stb.) közül választhatod ki a magadnak megfelelőt. Mozgásodra személyi edzők figyelnek, akik biztatnak és segítenek, hogy elérd a kitűzött célodat. Szükség esetén táplálkozási tanácsokkal is tudnak szolgálni. Itt sosem vagy egyedül. Mindig van valaki, akivel barátságot tudsz kötni és talán ezért is nevezi úgy az alapító a termet, hogy egy igazi közösségi tér. Az edzés lehetősége mellett számos egyedi szolgáltatást kínál a hely a szépülésre vágyók számára is. A Not Jam Fit keretén belül megtalálható a kozmetikus, műkörmös, masszőr, gyógytornász és a szauna mellett a szolárium is. Apukaként nagyra értékeltem, hogy gyerekmegőrzést is megoldották, amíg a család felnőtt tagjai levezetik a felgyülemlett napi feszültséget.


Not Jam Fit Miskolc belvárosában

Egy plusz gondolat.

Igazán pozitív volt számomra, hogy ez a hely nem az a tipikus konditerem. Vannak súlyzók és egyéb erősítő eszközök, de itt a kardió és ügyességi mozgáson van a hangsúly. Ha Miskolcon élnék, valószínűleg ide járnék mozogni. Budapestiként kevés olyan helyet tudok mondani, ahol ugyan ez a komplex szolgáltatás csomag elérhető. Remélem, hogy a Not Jam Fit követendő példa lesz mások számára is. Következő cikkemben egy Pomázi taxis társaságot mutatok be, akik igazán pozitív hatással voltak rám a stílusukkal és szolgáltatásukkal egyaránt.


Kondor Albert
lokalitas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése